GIGAGADGETS.BE - DE NIEUWSTE COOLSTE GIGAGADGETS presents      I-BUDDY

Bestel I-Buddy nu door hier te klikken.

De Msn Messenger I-Buddy is speciaal ontwikkeld voor Instant Messenger gebruikers zoals daar zijn MSN Messenger. Het is een fysieke voorstelling van jouw Messenger vriend. Je kan hem zelfs programmeren om een specifieke vriend te herkennen en het zal reageren op al jouw inkomende berichtjes van jouw msn vrienden. Zijn hartje begint op te gloeien als er iemand online komt , het schud met zijn lichaam , het word zelfs emotioneel wanneer een contactpersoon een smiley of emoticon stuurt.

De Msn Messenger I-Buddy kan je met een usb-kabel verbinden met je computer / laptop. De 7,5 cm grote I-Buddy is een uitvoering van het MSN Logo en kan je naast je pc zetten, maar je kan ook perfect op je beeldscherm geplaatst worden met de bijgeleverde montage clip. Hij wordt ook geleverd met een Nederlandse software !!!!

Een paar voorbeelden van reacties die je vriend uitbeeld; Als een vriend een smiley stuurt, wordt hij rood en paars in een steeds sneller tempo en draait hij rond. Als hij een boze emoticon ontvangt, krijgt de I-buddy een rood hoofd , draait hij zijn lijf en flappert hij agressief met zijn vleugels.

Programmeer hem met de meegeleverde software hoe je zelf wil. Je kan zelfs verzonnen tekens programmeren om hem zo je eigen MSN-taal te herkennen.

Bestel I-Buddy nu door hier te klikken.GIGAGADGETS.BE I-BUDDY MSN MESSENGER GADGET - MyVideo BelgiŽ


TAGS : I-BUDDY BELGIE - I-BUDDY BELGIQUE - I-BUDDY NEDERLANDS - MSN MESSENGER I-BUDDY - WINDOWS LIVE MESSENGER I-BUDDY - WINKEL BELGIE I-BUDDY - MAGASIN BELGIQUE I-BUDDY - MSN GADGET